A http://www.bibliaiakademia.hu weboldal (továbbiakban Weboldal) üzemeltetője Szilvási József (cím: , e-mail: zilvasij(kukac)gmail.com), továbbiakban Szerző.

A Weboldalon közzétett írások (blog), hírlevelek, letölthető dokuemntumok, ingyenes könyvek, ingyenes kiadványok, ábra, fotó (kivétel a megjelölt forrásbó származó képek) a Szerző saját és kizárólagos szellemi jogtulajdonát képzeik és szerzői jogvédelem alatt állnak (1999. év LXXVI. tv. alapján).
A Weboldal bármely tartalmának előzetes írásbeli engedély nélküli felhasználása, nyilvános előadás, átdolgozása, terjesztése, többszörözése, utánközlése, megcsonkolása, eltorzítása, valamint bevételszerző tevékenységre történő felhasználása szigorúan tilos.

A Weboldalra mutató link, hivatkozás kizárólag a Szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával, a Szerző nevének (Szilvási József) és a forrás (az adott Weboldal vonatkozó oldalának címe aktív linkkel) megjelölésével, megjelenítésével, valamint a Szerző által engedélyezett tartalom vagy tartalomrészlet felhasználása engedélyezett.

A fenti feltételek megsértése eseén a Szerző a jogsértéssel való felhagyást követelheti, illetve a jogsértés és a jogosulatlan felhasználás büntető és polgári jogi eljárást vonhat maga után.